What’s Cooking

Speel Full Screen

De videoslot What’s Cooking is een heerlijke videoslot waarbij je op 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 9 winlijnen kun spelen. Bij deze videoslot kun je zelf het aantal punten per draai instellen maar ook het aantal actieve winlijnen waarop je wilt gaan spelen. Wanneer je 5 taarten op een winlijn krijgt dan win je de maximale score van 15.000 punten.

Videoslot What’s Cooking

Het basisspel van deze heerlijke te spelen Slotstar videoslot wordt gespeeld met 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 9 winlijnen. Het symbool van een Taart telt als een symbool vervangende Wild behalve voor de Scatter en Bonus symbolen. Het symbool van een frambozen taartje telt als een Scatter symbool waarbij gewonnen punten worden vermenigvuldigd met 5, 25 of 100 keer. Gewonnen punten kun je ook verdubbelen met het gokspelletje waarbij je kunt kiezen tussen een rode of een zwarte kaart.

De videoslot What’s Cooking kent ook een bonusspel. Wanneer je op de rollen 1 en 5 het symbool van een pudding krijgt wordt het bonusspel geactiveerd. In het bonusspel kun je tot maximaal 27 gratis spins winnen. Zoals gezegd kun je in de videoslot What’s Cooking zelf aangeven met hoeveel punten of winlijnen je wilt gaan spelen. Met de knop ‘bet one’ kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen instellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de puntwaarde te wijzigen van 0,01 tot maximaal 0,10 euro. Wil je deze heerlijke videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.