Sea Princess

Speel Full Screen

De mooie Slotstar gokkast Sea Princess is een prachtige en kleurrijke slot met vrolijke symbolen van de blauwe zee en een mooie zeeprinses. Bij deze slot speel je op 25 winlijnen en je kunt inzetten met muntwaardes van 1 eurocent tot 10 eurocent per speelronde. Doordat je bij deze gokkast twee verschillende bonusspellen kunt spelen maak je extra kans op mooie winsten.

Videoslot Sea Princess

De videoslot Sea Princess van Slotstar heeft 5 rollen en 3 rijen. Er zijn 25 winlijnen waar je met muntwaardes van 1 eurocent tot 10 eurocent op kunt inzetten. Heb je drie of meer gelijke symbolen op een geactiveerde winlijn, van uiterst links naar rechts, dan win je een prijs. Een ovezicht van de te winnen prijzen kun je terug vinden op de paytble van de gokkast.

Met de extra spelfeatures van de Sea Princess maak je nog meer kans op het winnen van mooie prijzen. Er is een wild symbool in de vorm van de Sea Princess. Deze mag alle andere symbolen, behalve de bonussymbolen, vervangen voor het completeren van een winnende combinatie. Het Kroonsymbool is een scatter en bij drie of meer scatters ontvang je een aantal free spins. Met het oester symbool en het symbool van de haai mag je de bonusspellen gaan spelen. Hierbij ga je op zoek naar de oesters met de hoogste winsten.

Comments are closed.