Santa’s Surprise

Speel Full Screen

Santa’s Surprise is een feestelijke gokkast die speciaal voor de kerstdagen is uitgebracht. Bij deze kleurrijke videoslot speel je op vijf rollen en drie rijen en je ziet op de rollen de gezellige afbeeldingen van alles wat met de Kerstdagen te maken heeft. Je maakt extra kans op mooie prijzen door de speciale speleigenschappen zoals wild symbolen, scatters en een bonusgame.

Videoslot Santa’s Surprise

Je speelt de videoslot Santa’s Surprise op 5 rollen en 3 rijen en er zijn maar liefst 1 tot 30 winlijnen. Je kunt met muntwaardes van 1 eurocent tot 10 eurocent per ronde spelen, het maximale wat je per ronde in kunt zetten is 9 euro. Bij twee of drie gelijke symbolen op een winlijn win je een prijs. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen zijn terug te vinden op de paytable van de slot. Voor nog meer winkansen zijn er extra spelfeatures.

Je maakt extra kans op prijzen door de wildsymbolen welke alle andere symbolen mogen vervangen voor het maken van een winnende combinatie, met de scatters die je gewonnen prijzen nog eens verdubbelen en met het bonussymbool in de vorm van een cadeausok. Hiermee mag je een speciaal bonusspel spelen welke je nog eens extra kans op prijzen geeft.

Comments are closed.