Ring of Zodiac

Speel Full Screen

De mooie gokkast Ring of Zodiac is een slotmachine met 5 rollen en 3 rijen en je kunt inztten op 20 verschillende winlijnen. De muntwaardes lopen van 1 eurocent per draai tot 10 eurocent per draai. Deze prachtige gokkast heeft veel winmogelijkehden door de vele extra speleigenschappen zoals wild symbolen, scatters en bonusspellen.

Videoslot Ring of Zodiac

De gokkast Ring of Zodiac speel je op 5 rollen en 3 rijen en je kunt met diverse muntwaardes inzetten op 1 tot 20 winlijnen. Bij 2 of 3 gelijke symbolen, afhankelijk van het symbool, op een winlijn van uiterst links naar rechts win je een prijs. De prijzen die je met de diverse symboolcombinaties kunt winnen staan afgebeeld in de paytable van de videoslot. Door de extra spelfeatures maak je kans op nog meer winsten.

De extra speleigenschappen zijn de scatters, het wild symbool en de bonussymbolen. Met de scatters worden je prijzen een aantal malen vermenigvuldigd. De wild symbolen mogen alle andere symbolen vervangen behalve de bonussymbolen en de scatters. Het bonussymbool geeft je recht op het spelen van de bonusspellen. Er zijn twee verschillende bonusspellen. Bij het ene bonusspel moet je pijlen gaan schieten in een van de manen rond de planeet en win je de prijzen die je hebt geschoten. Bij het tweede bonusspel speel je een extra slotmachine met de 3 Ringen van Zodiac. Afhankelijk van je inzet kun je dan 5, 10 of 15 free spins winnen.

Comments are closed.