Nefertiti’s Tomb

Speel Full Screen

De videslot Nefertiti’s Tomb is een leuke videoslot wat in het teken staat van het oude Egypte. Het spel wordt gespeel op 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 30 winlijnen. Bij deze videoslot kun je zelf het aantal punten per draai instellen maar ook het aantal actieve winlijnen. Heb je 5 keer het symbool van Farao Nefertiti dan win je 10.000 punten.

Videoslot Nefertiti’s Tomb

Het basisspel van deze leuke Slotstar videoslot Nefertiti’s Tomb wordt gespeeld met 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 30 winlijnen. Het symbool van Farao Nefertiti telt als een symbool vervangende joker behalve voor de Scatter of Bonus symbolen. Het symbool van een Egyptische priester telt als Scatter symbool. Scatter symbolen worden toegevoegd aan een winnende combinatie op een winlijn waarbij het aantal punten wat je wint door de Scatter symbolen wordt vermenigvuldigd.Je kunt in de videoslot zelf aangeven met hoeveel punten of winlijnen je wilt gaan spelen. Met de knop ‘bet one’ kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen instellen.

De videoslot Nefertiti’s Tomb kent ook een bonusspel. Het symbool van een dienaar met kruik is het Bonus symbool. Wanneer je het symbool op de rollen 1 en 5 krijgt wordt het bonusspel geactiveerd waarin je veel punten kunt winnen. Wil je deze leuke videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.