King Winter

Speel Full Screen

De videoslot King Winter is een ijskoude videoslot waarbij je op 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 30 winlijnen kunt spelen. Bij deze videoslot kun je zelf het aantal punten per draai instellen maar ook het aantal actieve winlijne waarop je wilt gaan spelen. Heb je 5 keer het symbool van koning winter op een actieve winlijn dan win je 10.000 punten.

Videoslot King Winter

Het basisspel van deze ijskoude Slotstar videoslot wordt gespeeld met 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 30 winlijnen. Het symbool van koning winter telt als een symbool vervangende Wild behalve voor de Scatter of de Bonus symbolen. Het symbool van een ijsmuts telt als Scatter symbool. Scatter symbolen worden toegevoegd aan een winnende combinatie op een winlijn waarbij het aantal punten wat je wint vermenigvuldigd wordt door het Scatter symbool. Je kunt in de videoslot zelf aangeven met hoeveel punten of winlijnen je wilt gaan spelen. Met de knop ‘bet one’ kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen instellen.

De videoslot King Winter kent ook een bonusspel. Het symbool van een sneeuwpop werkt als een bonussymbool en wanneer je een sneeuwpop op de rollen 1 en 5 krijgt wordt het bonusspel geactiveerd. In het bonusspel moet je poppetjes omver gooien met sneeuwballen. Heb je een poppetje omver gegooid dan win je het aantal punten wat op je scherm verschijnt. Wil je deze ijskoude videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.