Jurassic


Speel Full Screen
De casinoslot Jurassic is een leuke videoslot waarbij je 5 afzonderlijke rollen, 4 rijen en maximaal 50 winlijnen speelt. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai waarbij je de puntwaarde kunt instellen van 0,01 tot en met 0,10 euro. Wanneer je met een inzet van 3 punten per draai 5 Wild symbolen op een winlijn krijgt ontvang je 10.000 punten.

Videoslot Jurassic

Het basisspel van deze leuke Slotstar videoslot wordt gespeeld op 5 afzonderlijke rollen, 4 rijen en maximaal 50 actieve winlijnen. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen veranderen. Met de knop ‘Bet One’ kun je het inzetniveau veranderen in 1, 2 of 3 punten per draai. Kies je voor ‘Bet Max’ dan speel je altijd met 3 punten per draai op 50 actieve winlijnen.

De videoslot Jurassic kent naast het standaard dinosaurus symbolen Scatter symbolen, Wild symbolen en een bonusspel. Het symbool van de wereld is een Wild symbool wat als een symbool vervangende joker telt. Het symbool van een meteoriet is een Scatter symbool waarbij 3 of meer Scatter symbolen 10 gratis spins oplevert. Wanneer je 3 of meer symbolen krijgt van een dinosaurus ei dan activeer je het bonusspel. In het bonusspel moet je een dinosaurus ei kiezen en het aantal punten wat in het ei zit wordt op je creditmeter bijgeschreven. Wil je deze leuke videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.