Insect World

Speel Full Screen

De prachtige gokkast Insect World is een gokkast waarbij je, zoals de naam al doet vermoeden, op de rollen erg mooi uitgevoerde symbolen ziet van allerlei kleurige insecten en vlinders. Bij elke draai hoor je op de achtergrond het geluid van krekels waardoor je een echt zomers gevoel krijgt. Doordat deze mooie Slotstar gokkast maar liefst 50 winlijnen heeft maak je kans op het winnen van heel veel punten.

Videoslot Insect World

De slot Insect World is opgebouwd uit 5 rollen en 4 rijen. Er zijn 1 tot 50 winlijnen waar je met muntwaardes van 1 eurocent tot 10 eurocent op kunt inzetten. De maximale inzet is bij deze mooie videoslot 10 euro per draai. Bij twee of meer gelijke symbolen op een winlijn van uiterst links naar rechts win je al een prijs. De winnende symboolcombinaties en bijbehorende prijzen zijn terug te vinden op de paytable van de videoslot.

Je maakt extra kans op winsten door de speciale features. Zo is er een wildsymbool voor het vervangen van andere symbolen. Deze is uitgebeeld in de vorm van een sprinkhaan. Het symbool van een spin is een scattersymbool en hiermee maak je kans op 10 free spins en het verdubbelen van je gewonnen prijzen. Het symbool van een Bij is een bonussymbool en bij drie van deze symbolen mag je een speciaal bonusspel spelen voor nog meer mooie prijzen.

Comments are closed.