Haunted House

Speel Full Screen

Bij de Haunted House speel je in een echt spookhuis. Deze slot is voorzien van allerlei griezel symbolen zoals spoken, vleermuizen, spinnewebben en spannende kamers. De slot heeft maar liefst 25 winlijnen waar je met diverse muntwaardes op kunt inzetten. Daarnaast zijn er 2 spannende bonusspellen waarbij je extra hoge prijzen kunt winnen.

Videoslot Haunted House

Bij de videoslot Haunted House speel je op 5 rollen en 3 rijen. Er zijn 1 tot 25 winlijnen en hierop kun je inzetten met muntwaardes van 1 eurocent tot 10 eurocent. Je wint al een prijs met een symboolcombinatie van drie of meer op een winlijn. Deze moet zich dan van uiterst links naar rechts bevinden. Als je klikt op ‘paytable’, dan kun je precies zien wat je allemaal kunt winnen op deze super spannende en mooie Slotstar videoslot.

Door de extra speleigenschappen van Haunted House maak je nog meer kans op het winnen van mooie prijzen. Zo is er een bijzonder wildsymbool, deze mag andere symbolen vervangen, zijn er scattersymbolen in de vorm van spinnewebben en deze kunnen je 5 tot 25 free spins opleveren, en zijn er twee speciale bonusspellen welke je mag spelen bij het verschijnen van drie bonussymbolen op de rollen. Bij deze bonusspellen mag je griezelige kamers openen en pompoenen open maken voor nog meer extra prijzen.

Comments are closed.