Dr Alchemix

Speel Full Screen

Videoslot Dr Alchemix is een bijzondere slot waarbij je kans maakt op het winnen van 2 bonusspellen. Hierdoor is je kans op het winnen van mooie prijzen aanzienlijk hoog. De slot is voorzien van erg mooie symbolen en er zijn tot wel 25 winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten.

Videoslot Dr Alchemix

Dr Alchemix is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen en er zijn 1 tot 25 winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten. Dit kun je na elke draai weer naar wens instellen. Bij het verschijnen van 2 of 3 of meer gelijke symbolen op een geactiveerde winlijn heb je al een prijs. Deze moeten dan wel van links naar rechts op de winlijn verschijnen. Op het uitbetalingsschema van de videoslot kun je de winnende combinaties terug vinden met de bijbehorende prijzen.

Doordat de videoslot Dr Alchemix extra speleigenschappen heeft maak je nog meer kans op het winnen van prijzen. Met het symbool van de ring kun je free spins winnen. Heb je 3 ring symbolen dan win je 5 free spins, heb je 4 ring symbolen dan win je 10 free spins en heb je 5 ring symbolen dan win je 25 free spins. Het symbool van het boek en van de boekrol geeft je kans op het bonusspel. Deze symbolen bevinden zich op de rollen 1 en 5.

Comments are closed.