Crazy Bananas

Speel Full Screen

De videoslot Crazy Bananas is een vrolijke videoslot waarbij je op 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 9 winlijnen kunt spelen. Je kunt zelf het aantal punten per draai instellen als ook het aantal actieve winlijnen waarop je speelt. Wanneer je met een inzet van 3 punten per draai op 9 actieve winlijnen speelt en je krijgt 5 keer het symbool crazy bananas dan win je 20.000 punten.

Videoslot Crazy Bananas

Het basisspel van deze eenvoudig te spelen Slotstar videoslot wordt gespeeld met 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 9 winlijnen. Met de knop ‘bet one’ kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen instellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de puntwaarde te wijzigen van 0,01 tot maximaal 0,10 euro. Met de knop ‘bet max’ kun je gelijk met 3 punten per draai op 9 actieve winlijnen spelen.

De videoslot Crazy Bananas kent ook een bonusspel. Wanneer je met een maximale inzet speelt en je krijgt 3 keer het geschreven sybool Crazy Bananas van uiterst links naar rechts op een winlijn dan wordt het bonusspel geactiveerd. Het bonusspel is vergelijkbaar met een rad van fortuin en door op de knop te drukken komt het rad tot stilstand. In het bonusspel kun je van 100 tot maximaal 5000 punten winnnen. Wil je deze grappige videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.