Cleopatra

Speel Full Screen

De prachtige Slotstar gokkast Cleopatra brengt je terug in de tijd van de oude grieken en romeinen. Bij deze kleurrijke gokkast zie je toepasselijke symbolen met op de achtergrond, als de symbolen draaien, een romeinse tempel waar je een spannend bonusspel kunt spelen. Bij deze gokkast maak je extra kans op winsten door de diverse spannende spelfeatures.

Videoslot Cleopatra

De videoslot Cleopatra is opgebouwd uit vijf rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Het aantal winlijnen en de diverse muntwaardes kun je naar wens instellen. Op de paytable van de videoslot Cleopatra kun je de winnende symboolcombinaties terug vinden met de daarbij behorende prijzen. Je hebt al een prijs bij drie gelijke symbolen op een geactiveerde winlijn. Naast de kans op het winnen van mooie prijzen met de symboolcombinaties maak je extra kans op prijzen door de verschillende spel features.

Videoslot Cleopatra kent namelijk 2 verschillende bonusspellen en scatters voor free spins. Heb je 3 scatters dan krijg je 5 free spins, heb je 4 scatters dan ontvang je 10 free spins en heb je 5 scatters dan krijg je maar liefst 25 free spins. Bij het symbool van bonusgame 1 mag je een kijkje nemen in de mysterieuze tempel van Cleopatra. Als je daar 5 verborgen schatten kunt vinden win je een speciale prijs maar kijk uit voor de giftige slangen! Bij het bonusspel 2 mag je kiezen uit negen schatkisten waarin zich diverse bonusprijzen bevinden. Met deze speciale spelfeatures maak je extra kans op het winnen van mooie prijzen.

Comments are closed.