Bonus Sevens

Speel Full Screen

De Slotstar Bonus Sevens gokkast geeft je extra veel winkansen door, zoals de naam al doet vermoeden, de symbolen van de zevens. Bij deze mooie kleurrijke kast speel je voor grote prijzen en kun je met de bonus zevens symbolen tot maar liefst 7500 extra punten verdienen.

Videoslot Bonus Sevens

De videoslot Bonus Sevens heeft 5 rijen en 3 rollen. Je kunt op tot en met 9 winlijnen spelen en met muntwaardes van 1, 5 en 10 eurocent per draai. De maximale inzet waar je mee kunt spelen is 2,70 euro per draai. Je kunt dit eenvoudig instellen op de buttons onder de rollen. Als je precies wilt weten wat de winnende symboolcombinaties zijn en wat de daarbij behorende prijzen zijn kun je op de knop met ‘paytable’ klikken.

Bij drie gelijke symbolen op een winlijn van uiterst links naar rechts win je al een prijs. De hoogste prijzen win je met het Bar symbool en natuurlijk het symbool van de zevens. Bij 3 of meer scattersymbolen win je een bonusspel. Hierbij mag je klikken in een soort rad van Fortuin en zal deze bij een van de zeven prijzen stoppen. Hierbij zijn er van 100 tot en met 5000 extra credits te winnen. Heb je 7 zevens dan win je de Super jackpot welke je 20.000 punten oplevert!

Comments are closed.