Birthday Boy

Speel Full Screen

Als je de kleurrijke gokkast Birthday Boy gaat spelen dan kom je op een super gezellig verjaardagfeestje. Op dit feestje kun je alleerlei mooie prijzen winnen en maak je kans op extra prijzen door de diverse spelfeatures zoals wild symbolen, scatters en een bijzonder bonusspel.

Videoslot Birthday Boy

De kleurrijke videoslot Birthday Boy is een videoslot welke is opgebouwd uit 5 rollen en 3 rijen met daarop allerlei vrolijke symbolen die bijzonder toepasselijk zijn voor een verjaardagsfeestje. Je kunt de slot spelen op 1 tot 30 winlijnen en de muntwaardes waar je mee kunt gokken lopen van 1 eurocent tot 10 eurocent. Het maximale waar je per draai mee kunt spelen is 9 euro. Bij drie gelijke symbolen op een winlijn van uiterst links naar rechts heb je al een prijs. De winnende combinaties en bijbehorende prijzen zijn terug te vinden op de paytable van de videoslot.

Voor extra kans op nog meer prijzen zijn er de speciale speleigenschappen. Zo is er een wild symbool welke als een soort joker telt en andere symbolen mag vervangen. Ook is er een scatter waarbij je winsten flink op kunnen lopen door de multiplier. Daarnaast maak je kans op het bonusspel met de specaile bonussymbolen. Hierbij mag je van een tafel een aantal cadeautjes uitkiezen welke allemaal voor een bepaalde waarde staan. Dit allemaal onder begeleiding van vrolijke verjaardagsmuziek en grappige kinderstemmen.

Comments are closed.