Bingo Reels

Speel Full Screen

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de videoslot Bingo Reels op de rollen de symbolen van de bekende en vrolijk gekleurde Bingo ballen. Bij deze kleurrijke en mooie videoslot maak je kans op het winnen van mooie prijzen door gelijkgekleurde Bingo ballen op de winlijnen te krijgen. Je kunt bij deze gokkast tot op maar liefst 20 winlijnen spelen.

Videoslot Bingo Reels

De videoslot Bingo Reels is opgebouwd uit 5 rollen en drie rijen. Er zijn tot 20 winlijnen waar je met muntwaardes van 1, 2, 5 en 10 eurocent op kunt spelen. Het maximum waar je dus mee kunt spelen per speelronde is 2 euro. Dit is eenvoudig in te stellen met de buttons onder het spel. Wil je neit steeds zelf op de Startknop klikken dan kun je gebruik maken van de Auto functie.

Op de paytable van de gokkast kun je precies zien wat je allemaal kunt winnen. Bij drie gelijke symbolen op een geactiveerde winlijn heb je al een prijs. Het symbool van de balonnen geldt als een Wild symbool en mogen alle andere symbolen vervangen behalve de scatter symbolen. het scattersymbool ziet er uit als een stapel geld. De winsten die je met de scatters maakt worden nog een vemenigvuldigd. Het bonussymbool bevind zich op de rollen 1 en 5 en deze starten een bijzonder bonusspel waarbij je met een aantal mensen een echt Bingo spel gaat spelen en kans maakt op grote winsten.

Comments are closed.