Arthur’s Quest

Speel Full Screen

De videoslot Arthur’s Quest is een avontuurlijke videoslot waarbij je op 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 30 winlijnen kunt spelen. Bij deze videoslot kun je zelf het aantal punten per draai instellen maar ook het aantal actieve winlijnen waarop je wilt gaan spelen. Heb je 5 keer het symbool van Arthur op een actieve winlijn dan win je 10.000 punten.

Videoslot Arthur’s Quest

Het basisspel van deze avontuurlijke Slotstar videoslot wordt gespeeld met 5 afzonderlijke rollen met 3 rijen en maximaal 30 winlijnen. Het symbool van King Arthur telt als een symbool vervangende Wild behalve voor de Scatter symbolen of de Bonus symbolen. Het symbool van de kruisboog telt als een Scatter symbool. Scatter symbolen worden toegevoegd aan een winnende combinatie waarbij het aantal punten door de Scatter symbolen met 5, 10 of 50 keer wordt vermenigvuldigd. Je kunt in de videoslot zelf aangeven met hoeveel punten of winlijnen je wilt gaan spelen. Met de knop ‘bet one’ kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen instellen.

De videoslot Arthur’s Quest kent ook een bonusspel. Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer je op de rollen 1 en 5 kris kras het symbool van prinses Guinivere krijgt. In het bonusspel kun je veel punten verdienen. Wil je deze avontuurlijke videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.