Alladin

Speel Full Screen

De videoslot Alladin brengt je terug naar het Oosterse sprookje Alladin waarbij je op 5 afzonderlijke rollen met 4 rijen en maximaal 50 winlijnen kunt spelen. Bij deze videoslot kun je zelf het aantal punten per draai instellen maar ook het aantal actieve winlijnen waarop je wilt gaan spelen. De videoslot Alladin kent symbool vervangende Wilds, Scatter symbolen en een leuk bonusspel.

Videoslot Alladin

Het basisspel van deze Oosterse Slotstar Videoslot wordt gespeeld met 5 afzonderlijke rollen met 4 rijen en maximaal 50 winlijnen. Het symbool van een magische lamp telt als een symbool vervangende Wild behalve voor de Scatter en Bonus symbolen. Het symbool van een magische ring telt als Scatter symbool en een Scatter symbool zorgt ervoor dat een winnende combinatie vermenigvuldigd wordt. Daarnaast ontvang je bij 3 of meer Scatter symbolen 10 gratis spins.

De videoslot Alladin kent naast symbool vervangende Wilds en Scatter symbolen ook een bonusspel. Bij 3 of meer symbolen van de Djinn op een actieve winlijn wordt het bonusspel geactiveerd. In het bonusspel moet je op de magische lamp klikken waarna de Djinn verschijnt. De Djinn vraagt je vervolgens te kiezen voor de linker- of rechterdeur waarachter gratis spins of credits verstopt zitten. Met de knop ‘bet one’ kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Met de knop ‘select lines’ kun je het aantal actieve winlijnen instellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de puntwaarde te wijzigen van 0,01 tot maximaal 0,10 euro. Wil je deze Oosterse videoslot eerst gratis uitproberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 eur uit laten betalen.

Comments are closed.