Pays 5 Times

Speel Full Screen

De fruitmachine Pays 5 Times is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen en 1 winlijn speelt. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten waarbij je de puntwaarde kunt aanpassen tot maximaal 0,50 euro. Met de Pays 5 Times symbolen kun je bij een inzet van 3 punten wel tot 10.000 punten winnen.

Gokkast Pays 5 times

Het basisspel van deze leuke slotplaza fruitmachine wordt gespeeld met een inzet van 1, 2 of 3 punten per draai. Het aantal punten kun je instellen door op de knop Bet One te drukken. Ook kun je bij deze gokkast de standaard waarde van je punt veranderen van 0,10 naar maximaal 0,50 euro. Pays 5 Times wordt ongeacht het aantal punten wat je inzet gespeeld op 1 winlijn. Het aantal punten wat je inzet is daarintegen wel bepalend voor het aantal punten wat je kunt winnen wanneer je een winnende combinatie op je winlijn krijgt.

Het Wild symbool Pays 5 Times vervangt elke symbool om zodoende een winnende combinatie te maken en vermenigvuldigd de winnende combinatie met 5 of 25 keer. Het Wild symbool Pays 5 Times is ook belangrijk voor het behalen van de maximale score van de gokkast Pays 5 Times. Speel je met de maximale inzet van 3 punten en krijg je 3 x het Wild symbool Pays 5 Times op je winlijn dan win je 10.000 punten. Bij een inzet van 2 punten kun je maximaal 5.000 punten winnen en bij een inzet van 1 punt maximaal 2.000 punten winnen. Alle winnende combinaties kun je terugvinden in het winschema van de gokkast. Via de menu button rechtsonder op de gokkast kun je deze gokkast gratis spelen en of gelijk voor echt geld spelen. Wil je gewonnen punten uit betalen dan kun je dit vanaf een bedrag van minimaal 50 euro laten doen.

Comments are closed.