Pays 2 Times

Speel Full Screen

De fruitmachine Pays 2 Times is een eenvoudige maar zeer leuke gokkast waarbij je met 1 winlijn op 3 zichtbare rollen speelt. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 credits waarbij je een variatie kunt aanbrengen in de creditwaarde. Met de ‘Pays 2 Times’ Wild symbolen kun je bij een inzet van 3 punten wel 5000 punten winnen.

Gokkast Pays 2 Times

Het basisspel van deze zeer leuke slotplaza fruitmachine wordt gespeeld met een inzet van 1, 2 of 3 punten per spin. Je kunt hierbij de waarde van een punt aanpassen van 0,10 tot 0,50 euro. Pays 2 Times wordt gespeeld met 1 winlijn en afhankelijk van je inzet ontvang je bij een winnende combinatie 1, 2 of 3 keer de waarde, conform winnschema. Het Wild symbool Pays 2 Times vervangt elk ander symbool om zodoende een winnende combinatie te maken. Een winnende combinatie met een Pays 2 Times symbool wordt vermenigvuldigd met 2 of met 4.

Het Wild Symbool Pays 2 Times is ook interessant voor het behalen van de maximale creditscore van 5000 punten. Speel je met de maximale inzet van 3 punten per spin en krijg je op de winlijn 3 keer het Pays 2 Times symbool dan win je 5000 punten. Speel je met een inzet van 2 punten per draai kun je maximaal 2000 punten winnen en bij een inzet van 1 punt ontvang je maximaal 1000 punten per spin. Via de menu button rechtsonder op de gokkast kun je deze gokkast gratis uit proberen, spelen voor echt geld en als je een leuk aantal punten hebt gewonnen, kun je deze ook weer laten uit betalen. Uitbetalen is mogelijk vanaf een bedrag van 50 euro.

Comments are closed.