Looping

Speel Full Screen

De fruitmachine Looping is een kleurrijke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op 1 winlijn kunt spelen. Je kunt spelen met een inzetnviveau van 1, 2 of 3 punten per draai waarbij je de puntwaarde kunt instellen van 0,10 naar 0,50 euro. Wanneer je met de hoogste inzet van 3 punten per draai speelt en je ontvangt drie keer het symbool van een vliegtuig op je winlijn dan win je 6.000 punten.

Gokkast Looping

Het basisspel van de kleurrijke Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld op 3 zichtbare rollen met 1 actieve winlijn waarbij je met een inzet van 1, 2 of 3 punten per draai kunt spelen. Hierbij is het ook mogelijk om de puntwaarde te wijzigen van 0,10 naar 0,50 euro. Wanneer je met de hoogste inzet van 3 punten per draai speelt kun je de maximale score van 6.000 punten winnen als je 3 keer het symbool van een vliegtuig op je actieve winlijn krijgt.

De fruitmachine Looping kent geen vervolg- of topspel maar heeft wel een aantal leuke symbool vervangende features. Het symbool van een vliegtuig vervangt elk symbool op de actieve winlijn wanneer dit een winnende combinatie kan opleveren. Het symbool Looping vervangt elk symbool op de actieve winlijn wanneer dit een winnende combinatie kan opleveren behalve het symbool van een vliegtuig. Een winnende combinatie door het Looping symbool wordt vervolgens ook verdubbeld. Je kunt deze kleurrijke gokkast eerst gratis uitproberen door in het menu te kiezen voor ‘play for fun’ of wanneer je gelijk om echt geld wilt spelen kies je voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 euro laten uit betalen.

Comments are closed.