In the Money

Speel Full Screen

De fruitmachine In the Money is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op 1 winlijn speelt. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai waarbij je de puntwaarde ook nog kunt instellen van 0,10 naar 0,50 euro. Wanneer je met de hoogste inzet van 3 punten per draai speelt en je krijgt 3 keer het symbool van de rode 7 op je winlijn dan win je 10.000 punten.

Gokkast In the Money

Het basisspel van deze leuke Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld op 3 zichtbare rollen waarbij je met een inzet van 1, 2 of 3 punten per draai kunt spelen op 1 winlijn. Speel je met een inzet van 1 punt per draai dan is het maximaal aantal punten wat je kunt winnen 2.000 punten. Speel je met een inzet van 2 punten per draai dan win je maximaal 5.000 punten. Speel je met een inzet van 3 punten per draai dan kun je het maximaal aantal van 10.000 punten winnen.

Het Pays 5 Times BAR symbool veranderd in elk willekeurig symbool om zodoende een winnende combinatie te maken. Als er een winnende combinatie gemaakt kan worden wordt het aantal punten vermenigvuldigd met 5 of met 25 keer. Wanneer je met een maximale inzet van 3 punten per draai speelt en je krijgt 3 keer het symbool Money kris kras op de rollen, dan win je een mystery aantal punten tussen de 20 en 500 punten. Je kunt deze leuke gokkast eerst gratis spelen door in het menu rechtsonderin te kiezen voor ‘play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Vanaf een bedrag van 50 euro kun je gewonnen punten uit laten betalen.

Comments are closed.