Hot Lines

Speel Full Screen

De fruitmachine Hot Lines is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op maximaal 5 winlijnen kunt spelen. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2, 3, 4 of 5 punten per draai waarbij je de puntwaarde ook nog kunt instellen van 0,10 tot maximaal 0,50 euro. Wanneer je 2 keer het symbool Hot 7 met in het midden het symbool pays5Times krijgt ontvang je 2000 of 4000 punten.

Gokkast Hot Lines

Het basisspel van deze leuke Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld op 3 zichtbare rollen waarbij je met een inzet van 1, 2, 3, 4 of 5 punten per draai kunt spelen Het aantal punten wat je inzet is ook bepalend voor het aantal winlijnen wat actief is. Speel je met een inzet van 1 punt per draai dan is alleen de 1ste winlijn actief. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan zijn alle winlijnen actief. Naast dat je het aantal punten per draai kunt instellen is het ook mogelijk om de puntwaarde aan te passen. Puntwaarde is minimaal 0,10 en maximaal 0,50 euro.

De maximale score die je kunt halen op de gokkast Hot Lines is 4000 punten. Om deze score te halen moet je spelen met een inzet van 5 punten per draai. Wanneer je 2 keer het symbool van Hot 7 op je winlijn krijgt met daartussen het symbool Pays5Times win je 2000 of 4000 punten, afhankelijk van de winlijn waarop deze combinatie valt. Wil je de gokkast eerst gratis uit proberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je gelijk met om echt geld spelen kies dan ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 euro uit laten betalen.

Comments are closed.