Falling Diamonds


Speel Full Screen

De fruitmachine Falling Diamonds is een schitterende gokkast waarbij je op 3 zichtbare rollen met 3 winlijnen kunt spelen. Bij een inzet van 1 punt speel je met 1 winlijn. Speel je met de maximale inzet van 3 punten dan speel je met 3 winlijnen. Hoe hoger je inzet hoe groter de kans dat je meer punten wint.

Gokkast Falling Diamonds

Het basisspel van deze schitterende slotplaza fruitmachine wordt gespeeld met een inzet van 1, 2 of 3 punten per draai. De waarde van je punten kun je varieren tussen 0,10 en 0,50 euro. Speel je met 1 punt per draai dan is er 1 winlijn actief, met een inzet van 2 punten zijn er 2 winlijnen actief en met een inzet van 3 punten zijn er 3 winlijnen actief. Op het winschema staat de maximaal aantal punten te behalen in het basisspel op 2500. Deze punten ontvang je wanneer je 3 keer het symbool van een diamant hebt gedraaid.

Elke keer wanneer je het symbool van de diamant hebt gedraaid wordt deze automatisch toegevoegd aan de diamantmeter in het bovenspel. Er zijn in totaal 3 kolommen in de diamantmeter overeenkomstig aan de zichtbare rol waarin het symbool diamant is gevallen. Elke kolom kan maximaal 8 diamanten bevatten. Heb je in elke kolom 1 diamant zitten ontvang je 3 punten. Heb je in 1 kolom 8 diamanten zitten ontvang je 100 punten en wanneer je 2 kolommen vol met diamanten hebt zitten ontvang je 2000 punten. Om je gewonnen punten uit te laten betalen kun je op de menu knop drukken en vervolgens op Cashout. Ook vind je hier de optie om de gokkast Falling Diamonds gratis uit te proberen.

Comments are closed.