Double Marquise

Speel Full Screen

De fruitmachine Double Marquise is een leuke en eenvoudige gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn speelt. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai waarbij je de puntwaarde kunt instellen van 0,10 tot maximaal 0,50 euro. Wanneer je met een inzet van 3 punten per draai 3 keer het symbool van Double Marquise op je winlijn krijgt win je 3.000 punten.

Gokkast Double Marquise

Het basisspel van deze leuke en eenvoudig te spelen Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld op 3 zichtbare rollen met 1 actieve winlijn. Met de knop Bet One of Bet Max kun je het inzetniveau wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Het winschema op de gokkast wordt aangepast aan de hand van je gekozen inzet. Daarnaast kun je de puntwaarde wijzigen van 0,10 tot maximaal 0,50 euro.

Het hoogst aantal punten kun je winnen wanneer je met een inzet van 3 punten per draai speelt en je 3 keer het symbool Double Marquise op je winlijn krijgt. Je wint dan 3.000 punten. Krijg je 2 dezelfde symbolen en een Double Marquise symbool op je winlijn dan telt de Double Marquise als symbool veranderende joker om zodoende een winnende combinatie te maken. Daarnaast wordt winnende combinatie met behulp van een Double Marquise symbool verdubbeld. Wil je deze fruitmachine eerst gratis uit proberen kies dan in het menu voor ‘Play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 euro uit laten betalen.

Comments are closed.