Diamond Line

Speel Full Screen

De fruitmachine Diamond Line is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op 1 actieve winlijn speelt en een actieve winlijn in de vorm van een diamant. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai warbij je de puntwaarde kunt instellen van 0,10 naar 0,50 euro. Wanneer je 4 keer het symbool van een diamant op de diamant winlijn krijgt ontvang je de maximale score van 4.000 punten.

Gokkast Diamond Line

Het basisspel van deze leuke Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld op 3 zichtbare rollen met 1 actieve winlijn en een actieve winlijn in de vorm van een diamant. Met de knop Bet One of Bet Max kun je je inzet wijzigen van 1, 2 of 3 punten per draai. Het winschema op de gokkast wordt aangepast aan de hand van je gekozen inzet. Daarnaast kun je de puntwaarde wijzigen van 0,10 tot 0,50 euro.

Het hoogste aantal punten kun je winnen wanneer je met een inzet van 3 punten per draai speelt en je 4 keer het symbool van een diamant op de winlijn krijgt die de vorm van een diamant heeft. Je wint dan 4.000 punten. Krijg je 3 keer het symbool van een diamant op de rechte winlijn dan win je 1.000 punten. Wil je deze fruitmachine eerst gratis uit proberen kies dan in het menu voor ‘Play for fun’. Wil je gelijk om echt geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 euro uit laten betalen.

Comments are closed.