Diamond Joker

Speel Full Screen

De fruitmachine Diamond Joker is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op maximaal 5 winlijnen kunt spelen. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2, 3, 4 of 5 punten per draai waarbij je de puntwaarde kunt instellen van o,10 naar 0,50 euro. Wanneer je 3 keer het symbool van 5 Times Pay op een winlijn krijgt ontvang je tussen de 5.000 en 12.500 euro.

Gokkast Diamond Joker

Het basisspel van deze leuke Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld op 3 zichtbare rollen met maximaal 5 actieve winlijnen. Het aantal actieve winlijnen is afhankelijk van het aantal punten wat je per draai speelt. Speel je met 1 punt per draai dan is er 1 winlijn actief. Speel je met een inzet van 5 punten per draai dan zijn er 5 winlijnen actief.

Wanneer je 3 keer het symbool van 5 Times Pay op een winlijn krijgt ontvang je tussen de 5.000 en 12.500 euro. De maximale score kun je alleen halen wanneer je met de maximale inzet van 5 punten per draai speelt op 5 actieve winlijnen. Op het winschema bovenaan de gokkast kun je alle winnende combinaties terugvinden. Wil je deze leuke gokkast eerst gratis uit proberen kies dan in het menu voor ‘play for fun’. Wil je Diamond Joker direct om echt geld spelen kies dan voor ‘play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een bedrag van 50 euro uit laten betalen.

Comments are closed.