Candy Bars

Speel Full Screen

De fruitmachine Candy Bars is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op 1 winlijn speelt. Je kunt deze gokkast spelen met een inzetniveau van 1, 2 en 3 punten per draai waarbij je de puntwaarde kunt instellen tot maximaal 0,50 euro. Met het symbool van de Candybar worden symbolen veranderd tot een winnende combinatie en wordt het aantal punten 2 of 4 keer verdubbeld.

Gokkast Candy Bars

Het basisspel van deze leuke slotplaza fruitmachine wordt gespeeld met 3 zichtbare rollen op 1 winlijn. Door op de knop Bet One te drukken kun je kiezen om deze gokkast te spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai. De hoogste score van 2500 punten kun je behalen wanneer je met 3 punten per draai speelt en er 3 CandyBars symbolen op je winlijn verschijnen. Wanneer je één Candybars symbool op je winlijn krijgt veranderd het symbool en als dit een winnende combinatie geeft worden de punten met 2 of met 4 keer vermenigvuldigd.

Naast het Candybars symbool vind je er ook BAR symbolen met een zuurstok of een lolly. Afhankelijk van de positie springen deze symbolen naar de winlijn. Wil je de gokkast Candy Bars eerst beter leren kennen speel deze dan deze gokkast gratis door in het menu op Play for fun te klikken. Je krijgt dan 10 euro om gratis te gokken. Met menu keuze play for real kun je met echt geld gaan spelen. Gewonnen punten kun je uiteindelijk bij een minimaal bedrag van 50 euro weer laten uit betalen.

Comments are closed.