4th Of July

Speel Full Screen

De fruitmachine 4th Of July is een leuke gokkast waarbij je met 3 zichtbare rollen op 1 winlijn speelt. Je kunt spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai waarbij je de puntwaarde kunt instellen van 0,10 naar maximaal 0,50 euro. Heb je het symbool 4th Of July op je winlijn dan vind er een Re-Spin plaats net zo lang tot je een winnende combinatie krijgt.

Gokkast 4th Of July

Het basisspel van deze leuke Slotplaza fruitmachine wordt gespeeld met 3 zichtbare rollen op 1 winlijn. Je kunt deze gokkast spelen met een inzetniveau van 1, 2 of 3 punten per draai door op de knop Bet One te drukken. Ook kun je de puntwaarde aanpassen van 0,10 naar maximaal 0,50 euro. De hoogste score kun je halen wanneer je drie 7 symbolen op je winlijn krijgt in de kleurcombinatie rood, wit en blauw. Met een inzet van 3 punten per draai kun je dan maximaal 10.000 punten winnen. Er bestaan op de gokkast 4th Of July ook BAR symbolen met een raket die naar boven of naar beneden staan gericht. Valt het BAR symbool met raket net boven of beneden de winlijn dan zal het symbool, mits de richting van de raket juist is, naar boven of naar beneden vallen op de winlijn.

Het wild symbool 4th Of July op de winlijn geeft een Re-Spin net zo lang tot je een winnende combinatie op je winlijn krijgt. De gokkast 4th Of July kent net als alle andere slotplaza gokkasten de bekende autoplay functie voor het geval je automatisch wilt spelen. Wil je de gokkast eerst beter leren kennen kies dan in het menu of ‘Play for fun’ of wanneer je gelijk voor geld wilt spelen ‘Play for real’. Gewonnen punten kun je vanaf een minimaal bedrag van 50 euro uit laten betalen.

Comments are closed.