X and O


Speel Full Screen

Gokkast X and O is een gokkast met een fruitmachine als basisspel en een bovenspel met een x en o spel. In beide spelen kan je tot 200 credits per draai winnen.

Gokkast X and 0 Basisspel

Het fruitmachine basisspel van de gokkast X and 0 wordt op de onderste rollen gespeeld met een inzet van 1 credit oftwel 10 eurocent. Er wordt op 1 horizontale winlijn gespeeld en het prijzenschema is rechts afgebeeld naast de onderste drie rollen. Je wint als je drie winnende symbolen op je winlijn hebt tenzij je een Mysterie symbool hebt want dat levert ook prijzen op tot 200 credits als deze zich kriskras op de rollen 1 en 2 of op de rollen 1, 2 en 3 bevindt. Via het Gamble Feature kan je je winst vermeerderen of verliezen via een prijzenladder waarop je naar boven en beneden kunt stijgen en dalen.

Gokkast X and O Bovenspel

Je kunt er ook voor kiezen om het bovenspel van de gokkast X and O meteen te gaan spelen, je hoeft dus niet een bepaald aantal punten verzameld hebben. Dit bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen met de symbolen X en O en dan zijn er, afhankelijk van de inzet, tot 14 winlijnen actief met inzetten van 5 tot 10 credits per draai. Als je 5 credits inzet wordt er op 8 winlijnen gespeeld en als je 10 credits inzet wordt er op 14 winlijnen gespeeld. Extra kans op winsten maak je bij het bovenspel doordat ook de verticale rollenposities als winlijnen worden meegeteld waardoor je veel meer winnende combinaties krijgt. Voordat je het bovenspel gaat spelen moet je eerst bepalen met welke inzet je wilt gaan spelen en op welk symbool je wilt inzetten, X of O of X&O. Als je op beide symbolen inzet speel je met een dubbele inzet tot maximaal 20 credits per draai. Bij het bovenspel kun je per draai 200 credits winnen en de Clubmeter kan oplopen tot 2000 credits. De credits van de Clubmeter kun je verplaatsen naar het basisspel door op Collect te drukken.

Comments are closed.