Winxplosion


Speel Full Screen

De mooie fruitmachine WinXplosion heeft een basis- en een vervolgspel. Tijdens het vervolgspel kunnen meer dan 2400 credits gewonnen worden met 1 draai.

Gokkast WinXplosion Basisspel

Bij de Winxplosion speel je een basispel welke basisspel wordt gespeeld op de winlijnen 1 en 8, telkens met een inzet van 1 credit. De winkans is extra groot doordat de rollen 1, 2 en 3 bij het basisspel dezelfde functie hebben als de rollen 2, 3 en 4 Onder de rollen vind je een winschema met de prijzen. De gewonnen punten tijdens het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits met de speciale gokfunctie. Hierbij gok je op Head of Tail en bij de goede keus worden je gewonnen credits verdubbeld.jeies je de verkeerde dan verlies je de gewonnen punten. De gewonnen punten uit het basisspel kun je innen door op de knop Collect klikken.

Gokkast WinXplosion Vervolgspel

Het vervolgspel van de WinXplosion gokkast wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel maar nu met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per speelbeurt. Speel je met een inzet vanaf 10 credits draait ook de 4e rol mee en zijn er geen 7 maar 14 winlijnen. Op het winschema welke je onder de rollen ziet, is te zien dat hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen zijn die je kunt winnen. Als je inzet met 40 credits dan leveren 4 bel-symbolen naast elkaar een prijs op van maar liefst 2000 credits. Er kan ook nog een speciale bonusfunctie worden geactiveerd als je 4 WinXplosion symbolen op 1 van de 14 winlijnen krijgt tijdens deze bonusronde. Elke succesvolle klik op de Start knop wordt beloond met 100 credits. Zijn er 1000 credits bereikt op de winladder dan start de meter weer opnieuw van nul te tellen tot de bonusronde stopt. Door op de knop Take highest Meter drukken kun je de potten legen naar het basisspel.

Comments are closed.