Winstreak


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Winstreak is een klassieke gokkast met een basisspel en een bovenspel maar met een super spannend en winstgeven Winstreak bonusspel.

Gokkast Winstreak Basisspel

Bij de gokkast Winstreak wordt het basisspel op de onderste drie rollen gespeeld voor 1 credit en op één horizontale winlijn. De winnende symbolen moeten op deze lijn staan behalve het Mystery symbool want het mystery symbolen leveren ook een prijs op als ze kriskras staan en deze prijs kan oplopen tot 200 credits. De prijzen die er gewonnen kunnen worden zijn terug te vinden op het winschema onderaan de drie rollen op de Simbat Winstreak gokkast. Je kan je prijzen naar de Clubmeter verplaatsen om het bovenspel te spelen. En je kan al dan niet gebruik maken van de Hold functie van het Winstreak gokspel.

Gokkast Winstreak Bovenspel

Het vervolgspel van de Winstreak speel je op de bovenste drie rollen met vijf actieve winlijnen en twee verschillende mogelijke inzetten namelijk 5 of 20 credits per draai. Speel je met een inzet van 20 credits per spelronde speelt dan wordt het spannende Winstreak bonusspel geactiveerd. Als je drie bonussymbolen op één winlijn krijgt dan ontvang je een aantal free spins, waarbij elke draai een prijs zal opleveren. Door dit speciale bonusspel maak je kans op het winnen van honderden extra credits.

Comments are closed.