Turboreel


Speel Full Screen

De klassieke Simbat gokkast Turboreel is een gokkast met een basis- en een vervolgspel. Hij heeft veel extra’s zoals mystery prijzen en jokers voor extra veel winsten.

Gokkast Turboreel Basisspel

De Simbat gokkast Turboreel speel je een basis- en een vervolgspel welke allebei op dezelfde rollen worden gespeeld. Je speelt basisspel met een inzet van 1 credit per ronde of 10 eurocent. Er is een horizontale winlijn en rechts van de draairollen staat het winschema. De Turbo vraagtekens tellen kris kras en kunnen daardoor extra prijzen opleveren. Wanneer in alle rollen 1 of meerdere van deze symbolen verschijnen dan leveren ze een mystery prijs op. Er bevinden zich meerder Turbo vraagtekens op de 1e en de 3e rol waardoor er meerdere prijzen per draai kunnen worden gewonnen. Heb je een prijs van 2 credits gewonnen dan wordt deze automatisch gegokt naar 0 of 4 credits. Hogere gewonnen prijzen kun je proberen te verdubbelen met de Head Tail functie tot een maximum van 200 credits. Hierbij moet je gokken op Head of Tail. Bij een goede gok verdubbel je je prijs, heb je het fout dan verlies je je gewonnen punten. Om je gewonnen prijzen te innen kun je op de knop Collect klikken. Je kunt je gewonnen credits ook over zetten naar het vervolgspel. Dit kun je doen door op Bet4 of Bet16 te klikken.

Gokkast Turboreel Vervolgspel

Als je voldoende credits bijeen hebt gespaard kun je het vervolgspel spelen van de Turboreel. Je speelt dit vervolgspel op dezelfde vier rollen als het basisspel. Bij inzet van 4 credits per speelronde dan draaien alleen de eerste drie rollen. Speel je met 16 credits per draai dan draait ook de vierde rol mee. Tijdens het vervolgspel tellen alle symbolen kriskras maar zij moeten dan wel in 3 opeenvolgende rijen verschijnen. In het vervolgspel kom je als extra symbool de Joker tegen. Er zijn er 4 verstopt in de vierde rol. Wanneer er een van deze Jokers in beeld verschijnt, ongeacht waar deze Joker zich bevindt, dan win je een mystery prijs tot maximaal 100 punten. Als je je gewonnen punten uit het vervolgspel naar het basisspel wilt verplaatsen, doe je dit door op de knop Collect te klikken.

Comments are closed.