Topslot


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Topslot is een traditionele klassieke gokkast met een basis- en een vervolgspel waarbij de joker elk symbool kan vervangen en voor extra veel prijzen kan zorgen.

Gokkast Topslot Basisspel

Het basisspel speel je op de drie rollen met 1 winlijn met een horizontale winlijn die over de middelste symbolen van de rollen lopen. Het wordt gespeeld met inzet van 1 punt per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel zie staan vermeld in het prijzenschema naast de drie rollen. Als je een prijs wint van 2 credits dan wordt deze automatisch gegokt waarbij je prijs wordt verdubbeld of verloren gaat. Als de prijs wordt verdubbeld dan kun je met de gok functie verder gokken tot een verdubbeling van maximaal 200 credits. Als er 3 bar logo’s op de 2e positie van elke rol verschijnen dan win je en mystery prijs welke maximaal 200 credits kan opleveren. De bar40 feature is een zeer speciale feature op de Toplslot gokkast. Als je dit symbool ziet oplichten dan levert elk Bar logo welke in beeld verschijnt 40 punten op.

Gokkast Topslot Vervolgspel

Je kunt het vervolgspel spelen zonder eerst het basisspel te hoeven spelen door op de knop Choose game te klikken. Met deze Choose game knop bepaal je meteen de inzet per draai van het vervolgspel. Dit vervolgspel speel je met een inzet van 8 of 16 credits per draai. Bij het vervolgspel tellen alle prijzen kriskras. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 8 dan is de Joker een wild symbool in rol 2 en mag deze gebruikt worden voor elk ander symbool. Speel je met inzet van 16 credits per draai dan is de Joker in alle rollen wild. Tijdens het spelen van het vervolgspel is ook de bar40 feature af en toe actief. Je kunt je gewonnen punten verplaatsen naar de creditmeter door op de knop Take Win te klikken.

Comments are closed.