Sweet Sixteen


Speel Full Screen

De Simbat gokkast ‘Sweet 16’ heeft een basisspel welke wordt gespeeld in de vorm van een soort kaartspel en een bovenspel dat gespeeld wordt op vier rollen.

Gokkast Sweet 16 Basisspel

Het basisspel van de gokkast Sweet 16 is een soort kaartspel dat op twee rollen wordt gespeeld en je speelt tegen de bank telkens voor 1 credit of 10 eurocent. Wie de hoogste kaart heeft wint maar de speler krijgt twee punten als hij wint. Worden er twee gelijke kaarten getrokken dan wordt de inzet gratis verhoogd met 1 credit zodat de inzet voor de volgende draai 2 credits is. Wil je de gewonnen credits innen op je creditmeter dan kun je op de knop Collect klikken.

Gokkast Sweet 16 Vervolgspel

Bij de Sweet16 kun je er ook voor kiezen om gelijk het vervolgspel te gaan spelen als je inzet met 5, 10 of 20 credits per ronde. Dit is in te stellen met de Choose Game knop. Je speelt boven op vier rollen met verschillende winlijnen en alles in het teken van de fruitsymbolen. Speel je met inzet van 5 credits dan speel je op 4 winlijnen. Als je met inzet van 10 credits speelt dan speel je op 8 winlijnen en bij een inzet van 20 credits zijn er 16 winlijnen. Hierdoor kun je met een inzet van 20 credits maar liefst 16 prijzen winnen!

Comments are closed.