Steptimer


Speel Full Screen

De klassieke gokkast Steptimer is een traditionele fruitmachine met een basisspel en een bovenspel waarbij je tot 200 credits per draai kan winnen.

Gokkast Steptimer Basisspel

Je begint altijd eerst met het basisspel in het Steptimer spel. Dit Basisspel wordt gespeeld op de onderste drie draairollen met één horizontale winlijn. Alle winnende combinaties van fruitsymbolen worden geteld van links naar rechts behalve het Ster symbool. Als deze ster willekeurig drie keer verschijnt op de draaiwielen levert dat je 20 credits op. Als je vier of meer punten hebt gewonnen en deze op één van de vier meters hebt staan kun je er voor kiezen het vervolgspel te gaan spelen met een inzet van 5 credits.

Gokkast Steptimer Vervolgspel

Het vervolgspel kun je alleen spelen als je genoeg credits op de meters van het vervolgspel hebt bijeen verzameld. Het vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie draairollen met vijf actieve winlijnen en met een inzet van vijf of veertig credits per draai. Speel je met 40 credits per draai dan worden er ‘Nudges’ gebruikt. Deze Nudges zorgen ervoor dat de drie bovenste rollen, na stilstand, in maximaal drie stappen naar een winnende combinatie worden omgezet. Alle prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel zijn te zien op het schema onder de drie bovenste rollen. Wil je weer terug naar het basisspel of wil je verder spelen met een inzet van 5 dan kun je op de Choose game knop klikken. Als je je meters van het vervolgspel wilt legen naar de display van het Basisspel dan kun je dit doen door op de knop Collect te klikken. De meters worden vervolgens 1 voor 1 geleegd naar het basisspel.

Comments are closed.