Spectra 2000


Speel Full Screen

Bij de gokkast Spectra 2000 speel je een basisspel en een bovenspel. Met het speciale Spectra symbool maak je kans extra mystery prijzen te winnen.

Gokkast Spectra Basisspel

De inzet in het basisspel van de gokkast Spectra2000 is 1 credit ter waarde van 10 eurocent. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 horizontale winlijn. Onderaan zie je het winschema. Je ziet hierop hoeveel je wint per symbolencombinatie. Als extra symbool is er het Spectra 2000 symbool dat een mysterie prijs kan opleveren.

Bij de Spectra fruitmachine kun je proberen je gewonnen prijzen uit het basisspel te verdubbelen met de Head/Tail feature tot 200 credits. Dit gebeurt door een gokje te wagen op ‘Head’ of ‘Tail’ rechtsonderaan. Win je dan worden je credits verdubbeld, verlies je, dan ben je alles kwijt. Maar je kan ook veilig spelen en gewoon je credits innen via de ‘Collect’ knop. Het leuke is dat je via de ‘Hold’ functie symbolen op goede plaatsen kan vastzetten. Dat verhoogt natuurlijk je winstkansen enorm.

Gokkast Spectra Bovenspel

Als je genoeg credits hebt gespaard kun je het bovenspel gaan spelen. Het vervolgspel van de gokkast Spectra wordt gespeeld op de bovenste vier rollen met vijf winlijnen dus veel meer kansen om te winnen. Bij het bovenspel speel je met een inzet van 4 punten per speelronde, dus 40 eurocent per draai. De prijzen die je in het bovenspel kunt winnen staan vermeld op het winschema naast de vier bovenste rollen. Voor de symbolen van de kersen is er een apart schema. Wanneer je 2000 credits hebt gewonnen in het bovenspel dan worden deze naar het basisspel verplaatst. Je kunt de gewonnen credits eerder innen door op de Reset knop te klikken.

Comments are closed.