Random Runner


Speel Full Screen

De traditionele gokkast Random Runner is een oude klassieker met een basisspel en een vervolgspel die op afzonderlijke rollen worden gespeeld. De Random Runner heeft verschillende extra’s zoals 3 kronen op een rij geeft 20 credits of een
bes/hulsttakje op rol 1 activeert een gokspel waarbij de twee gewonnen punten verdubbeld of verloren kunnen worden.

Gokkast Random Runner Basisspel

Bij de Random Runner begin je automatisch met het spelen van het Basisspel en met een inzet per draai van 1 credit, wat gelijk staat aan 10 eurocent. Je speelt dit Basisspel op de onderste drie rollen met fruitsymbolen en een horizontale winlijn. De kronen zijn hierop een uitzondering en deze leveren met drie op een rij zowel horizontaal, verticaal als diagonaal, 20 credits op. Heb je op het eerste draaiwiel het bessen symbool dan start er automatisch een gokspelletje en dan kunnen je twee gewonnen credits verdubbeld worden of je verliest ze.

Gokkast Random Runner Bovenspel

Wanneer je tenminste vier punten hebt verzameld op de Winbank dan speel je automatisch het bovenspel. Je inzet per draai is 5 credits dus er gaat ook altijd 1 credit van je credit meter af. Het vervolgspel van de Random Runner wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met vijf winlijnen. Je wint een prijs als je een symboolcombinatie hebt met de symbolen zoals ze afgebeeld worden op het winschema rechts naast deze drie rollen. De creditmeter en de Winbank kennen geen limiet. Heb je geen credits meer hebt op de creditmeter maar wel op de Winbank dan kun je 4 credits per keer overzetten naar de creditmeter. Op die manier kun je het bovenspel blijven spelen. Je speelt automatisch weer het basisspel als je alle punten van de Winbank naar de creditmeter verhuisd.

Comments are closed.