Red White and Blue


Speel Full Screen

Gokkast Red White and Blue is een Simbat gokkast die bestaat uit een een basisspel en een bovenspel. Als extra heeft hij een speciaal spaarsysteem voor het Bes-symbool

Gokkast Red White and Blue Speluitleg

Je speelt het basisspel van de fruitmachine Red White Blue op de onderste drie rollen en dit speel je met inzet van 1 punt per speelronde wat gelijk is aan 10 eurocent. Er is dan 1 winlijn actief welke zichtbaar is door het dunne lijntje die je over de middelste symbolen op de rollen ziet lopen. De winnende combinaties zijn afgebeeld op het winschema onder de rollen. Om een prijs te winnen moet je deze combinaties van links naar rechts op de winlijn krijgen. Hierop vormt het Red White Blue symbool een uitzondering. Als je deze krijgt dan geeft deze ook bij een kriskras combinatie een prijs. Dit kan varieren van 12 tot 100 punten. Er is een speciaal spaarsysteem voor het symbool van de Bes. Verschijnen er twee bessen op de de winlijn dan loopt de spaarmeter omhoog en heb je weer een combinatie van 2 of 3 bessen dan win je de opgelopen prijs van de spaarmeter. Bij het bereiken van het maximum start het sparen weer opnieuw.

Alle prijzen die je tijdens het basispel wint kun je proberen te verdubbelen met de gok functie. Bij een goede gok verdubbel je je punten, gok je fout dan verlies je deze. Natuurlijk kun je je gewonnen punten ook meteen overzetten naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop Take Win te klikken.

Met de automatisch Hold functie kun je een rol met een goede positie vastzetten voor de volgende speelronde. Wil je dit weer ongedaan maken dan kun je op de knop Reset klikken.

Gokkast Red White and Blue vervolgspel

Als je het vervolgspel gaat spelen van de Red White Blue gokkast dan speel je dit op de bovenste drie rollen. Je kunt dit spelen met inzet van 4 of 8 punten per draai en dit doe je door op een van de betreffende knoppen te klikken. Op het prijzenschema naast de bovenste drie rollen kun je terug zien dat er bij elke inzet een ander prijzenschema hoort. Bij het bovenspel zijn er 5 winlijnen actief en kun je tot 2000 punten winnen. Als je je gewonnen punten naar de creditmeter wilt verplaatsen kun je dit doen door op de knop Take Win te klikken.

Comments are closed.