Red Alert


Speel Full Screen

De gokkast Red Alert is een fruitmachine met een basisspel en een vervolgspel en deze twee spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Bij het vervolgspel kun je inzetten met 5 tot 50 credits per draai. Speel je met 50 credits per draai dan zijn er tot wel 4000 punten te winnen.

Basisspel gokkast Red Alert

Het basisspel van gokkast Red Alert speel je met inzet van 1 credit per draai en er is 1 actieve winlijn. Deze is zichtbaar door middel van de dunne lijn die je over de middelste symbolen op de rollen ziet lopen. Wanneer je een combinatie op deze lijn hebt zoals deze afgebeeld staat rechts naast de onderste rollen dan win je een prijs. Alle prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint kun je nog eens verdubbelen met de Head/Tail functie. Gok je goed dan worden je punten verdubbeld, gok je fout dan verlies je ze. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Vervolgspel gokkast Red Alert

Het vervolgspel van de Red Alert gokkast kun je spelen met inzet van 5, 20, 40 of 50 credits per draai. Je speelt dit vervolgspel op de bovenste rollen en bij alle inzetten zijn er 5 actieve winlijnen. Voor elke inzet geldt een ander prijzenschema. Speel je met inzet van 50 credits per draai dan wordt er bij 3 Red Alert logo’s op een actieve winlijn een feature geactiveerd waarbij je gratis mag blijven spelen tot er een prijs wordt gewonnen. Het minimum aantal punten bedraagt 200 en het maximaal aantal te winnen punten is maar liefst 4000. Om de credits van je clubmeter over te zetten naar het basisspel display kun je de knop ‘collect’ gebruiken.

Comments are closed.