Multitimer


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Multitimer is een gokkast uit de serie van de Timer gokkasten met een basis- en een bovenspel en zeer veel verschillende inzetmogelijkheden.

Gokkast Multitimer Basisspel

Het basisspel van de Multitimer speel je met 1 punt per draai, met een horizontale winlijn op de onderste drie rollen. De winnende combinaties lopen van links naar rechts en de prijzen zie je afgebeeld in een schema rechts naast de onderste rollen. De uitzondering zijn de ster symbolen die ook kriskras een prijs opleveren van 20 credits. Door de ingebouwde automatische Hold functie kunnen de rollen met een potentiele winkans vastgehouden worden voor de volgende speelronde. Wanneer je dit niet wilt kun je die holdfunctie desactiveren door op de Reset knop te klikken. Je kunt als speler ook zelf bepalen een bepaalde rol vast te zetten voor een volgende ronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken. Wanneer je credits hebt gewonnen kun je deze naar het vervolgspel overzetten door op de knop Save te klikken of je kan ze innen door op de Collect knop te klikken.

Gokkast Multitimer Vevolgspel

Je kunt bij de gokkast Multitimer er ook voor kiezen om meteen het vervolgspel te spelen en dat wordt gespeeld op de bovenste vier rollen met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits perspeelbeurt.
Om het vervolgspel te spelen moet je op 1 van de 6 verschillende inzetknoppen klikken. Elke knop staat voor een andere inzet per speelronde of heeft andere regels. Bijvoorbeeld bij een inzet van 5 credits speel je op 5 winlijnen. Bij inzet van 10 credits speel je ook op 5 winlijnen maar heb je als extra mogelijkheid om de rollen, net als in het basisspel, tijdens 1 draai vast te zetten. De groene knop met inzet van 10 credits is goed voor het spelen op 10 winlijnen. Met de oranje knop en een inzet van 20 punten speel je ook op 10 winlijnen maar daarbij heb je weer de extra mogelijkheid voor het vastzetten van een aantal rollen gedurende een speelronde. Speel je met de blauwe knop en een inzet van 20 credits dan speel je op 10 winlijnen en krijg je voor elke joker die er op de rollen 2, 3 en 4 verschijnt een mystery prijs. deze kan je tot 600 credits per speelronde opleveren. Met de rode knop en inzet van 40 credits worden er, na het tot stilstand komen van de rollen, maximaal 2 nudges geactiveerd wat wil zeggen dat de rollen automatisch van positie veranderen als er met twee nudges een hogere prijs te winnenvalt. Als je terug wiltkeren naar het Basisspel doe je dit door op de knop Choose Basic Game te klikken. Wil je de meters uit het bovenspel legen dan kun je op de Collect knop klikken, ze worden dan een voor een geleegd.

Comments are closed.