Keno


Speel Full Screen

Keno is een speciale gokkast tussen de anderen want het wordt niet op rollen gespeeld maar is eerder een vorm van een trekking.

Het Keno spel

Het Keno wordt gespeeld op een speelveld met daarop 80 getallen en 20 balletjes die naar beneden rollen. Je kan willekeurig zelf tien balletjes aanklikken of laat dit door het spel bepalen door op de knop ‘random select’ te drukken. Deze balletjes zullen dan rood oplichten en je moet zoveel mogelijk van deze rood opgelichte balletjes beneden krijgen.

Vervolgens bepaal je je inzet namelijk: een inzet van 1 of 2 credits of met een waarde van 10 of 20 eurocent. Druk op start en er zullen 20 balletjes naar beneden rollen. Hoe hoger de inzet hoe groter de winst die men kan maken. Je kunt na elke speelronde kiezen om met dezelfde getallen verder te spelen of om nieuwe getallen te kiezen. Als je op de knop Reset klikt dan wis je alle getallen die je eerder hebt gekozen. Wanneer je een getal dat je hebt aangeklikt weer wilt wissen dan kun je dat doen door er nogmaals op te klikken. Als een aangeklikt getal gaat knipperen dan heb je het aantal van 10 stuks bereikt en kan je er geen meer kiezen.
Op de wintabel aan de rechterkant van het speelveld zie je de winst die je krijgt bij het aantal goed gekozen getallen. Speel je met het maximum van 10 gekozen getallen en je hebt er minstens vijf of meer goed, dan kun je er nog twee extra ballen bij kopen en heb je meer kans op nog een hogere prijs.

Comments are closed.