Impact


Speel Full Screen

Deze fruitmachine is een oude bekende en zeer populaire gokkast met zijn boven- en onderspel en vele bonusfuncties en gratis credits.

Basisspel gokkast Impact

Als je de mooie fruitmachine Impact gaat splen dan start je eerst met het spelen van het basisspel om credits te sparen voor het vervolgspel De inzet bij het basisspel is 1 credit per draai en dat staat gelijk aan 10 eurocent. Je speelt tijdens het basisspel enkel op de onderste rollen. Je wint een prijs als je een winnende combinatie hebt op de rollen. Je kunt op het winschema onderaan de drie rollen aflezen welke combinaties welke prijzen opleveren. De Mysterie symbolen leveren extra credits op tot 200 extra credits per draai.

De Impact gokkast heeft een double hold functie. Je kan hiermee rollen vastzetten als deze goede symbolen op goede plaatsen hebben. Zo worden je winstkansen enorm vergroot.Als je de rollen weer wilt laten draaien druk dan op de ‘Reset’ knop.

Als je wint tijdens het basisspel van de Impact gokkast dan kan je deze gewonnen credits verdubbelen tot maar liefst 200 credits via de ‘Gamble’ knop. Als je die knop gebruikt nadat je gewonnen hebt dan waag je een gokje op Head of Tail. Als je goed gokt dan verdubbelen jouw credits. Maar als je fout gokt verlies je je gewonnen credits. Speel je liever veilig dan druk je op de ‘Collect’ knop nadat je gewonnen hebt. Dan worden je gewonnen credits gewoon toegevoegd aan je credit meter. Druk je op de ‘Clubmeter’ dan worden je gewonnen credits naar het Bovenspel doorgesluisd.

Bovenspel gokkast Impact

Heb je voldoende credits verzameld tijdens het Impact Basisspel dan kun je het Impact Bovenspel gaan spelen op de bovenste rollen. Je moet minstens 4 credits inzetten per draai voor het spelen met 1 actieve winlijn. De maximale inzet is 20 credits per draai voor het spelen op 5 actieve winlijnen. Je kan de winlijnen onderscheiden door de fijne lijntjes die over de symbolen lopen. Het winschema vind je terug aan de rechterkant van de bovenste rollen.

Comments are closed.