Hot 7’s


Speel Full Screen

Gokkast Hot 7’s is een gokkast waarbij je een basis- en bovenspel speelt op dezelfde drie rollen worden maar met andere winlijnen en het doel is zoveel mogelijk 7’s sparen in het bonusspel bovenaan.

Gokkast Hot 7’s Basisspel

Het basisspel van de gokkast Hot 7’s speel je met een inzet van 1 credit per draai ter waarde van 10 eurocent. Je speelt het basisspel op 1 winlijn die is aangeduid door middel van een dun horizontaal lijntje dat over de middelste symbolen loopt van links naar rechts. De prijzen die je kunt winnen op de Hot 7’s gokkast zie je vermeld op het winschema naast die draaiwielen. In het basisspel van de Hot 7’s is er een speciale spaarfunctie namelijk als er een rode of een blauwe zeven op de middelste positie van een rol tot stilstand komt, dan wordt deze zeven opgespaard bovenaan. Wanneer er drie rode, drie blauwe of drie zevens van een willekeurige kleur bijeen zijn gespaard wordt de daarbij behorende prijs gewonnen. De automatische Hold functie van deze gokkast houd de rollen met een goede positie vast voor de volgende speelronde. Je kunt dit desactiveren door op de knop Reset te klikken. Kies je liever zelf welke draaiwielen je vastzet dan druk je op de Hold Functie onderaan een draaiwiel. Het is mogelijk om gewonnen prijzen uit het basisspel te verdubbelen tot maximaal 200 credits via de Gamble feature waarbij je moet kiezen voor Head of Tail. Bij de goede gok wordt je winst verdubbeld, bij een foute voorspelling verlies je je prijs.

Gokkast Hot 7’s Vervolgspel

Het vervolgspel start je door op de Choose Bet knop te klikken waarbij je kiest voor een inzet van 5 of 10 credits per draai. Er zijn dan vijf actieve winlijnen. Als er wordt gespeeld voor een inzet van 10 credits per draai wordt de matrix bovenaan de gokkast actief waarbij, net als bij het basisspel, zevens kunnen worden gespaard. Heb je drie zevens op een rij dan wordt er een grote prijs gewonnen en in tegenstelling tot het basisspel blijven de gespaarde zevens gewoon actief na het winnen van de prijs. Je hebt dus een zeer grotere winstkans als je voor 10 credits per inzet speelt.

Comments are closed.