Hold It


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Hold It heeft een basis- en een vervolgspel. Deze worden allebei op dezelfde vier rollen gespeeld maar tijdens het bovenspel kan het Hold Wild symbool voor extra winnende combinaties zorgen.

Gokkast Hold It Basisspel

Het basisspel van de Hold It wordt gespeeld op de vier rollen maar met maar één winlijn. Deze winlijn is een horizontale winlijn en de inzet is 1 credit per daai oftewel 10 eurocent. Als je een winnende combinatie hebt kan je deze verdubbelen met de Gamble functie, maar evengoed ook verliezen. Het Hold symbool levert extra prijzen op. Heb je twee Hold It symbolen dan win je een mystery prijs tussen de 10 en 200 punten, bij drie Hold It symbolen win je en mystery prijs tussen de 40 en 200 credits en heb je vier Hold It symbolen dan win je een mystery prijs tussen de 100 en 200 punten.

Gokkast Hold It Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Hold it kan je ook spelen zonder eerst het basisspel te spelen namelijk door op de Choose bet knop te klikken. Het vervolgspel speel je ook op de rollen van het basisspel maar dan met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Bij allebei de inzetmogelijkheden wordt er op 10 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 10 credits per draai is het Hold It logo wild, dit betekent dat deze als Joker telt en voor elk ander symbool mag gelden om een winnende combinatie te maken. Als je geen prijs hebt gewonnen bij het verschijnen van een Hold symbool op de rollen, dan wordt dit symbool nog een volgende speelronde vastgehouden. Hierdoor wordt is nog een kans op het winnen van extra punten.

Comments are closed.