Hells Bells


Speel Full Screen

Fruitautomaat Hells Bells is een gokkast waarbij je een basis- en een vervolgspel speelt op dezelfde rollen. Deze mooie Hells Bells gokkast heeft acht verschillende inzetmogelijkheden waarbij er gradueel steeds meer Joker symbolen zijn naarmate de inzet stijgt.

Gokkast Hells Bells Basisspel

Het basisspel van de gokkast Hells Bells wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai op 1 horizontale winlijn. De prijzentabel staat onderaan en wanneer er credits worden gewonnen kunnen deze worden gespaard voor het vervolgspel door op de To Clubmeter knop te klikken. Wil je ze liever innen dan druk je op de Collect knop en dan kan je met deze credits verder spelen. De automatische Hold functie helpt jij bij het maken van winnende combinaties maar je kan ook zelf bepalen welke rollen jij wilt vastzetten of niet voor een volgende ronde.

Gokkast Hells Bells Vervolgspel

Het vervolgspel van de gokkast Hells Bells kan gespeeld worden met acht verschillende inzetten namelijk van 2, 4, 5, 8, 10, 20 tot 40 credits per draai. Wanneer je 2 credits inzet dan wordt er op de 3 horizontale winlijnen gespeeld. Wanneer je 4 of 5 credits inzet dan wordt er op 5 winlijnen gespeeld. Bij inzet van 5 credits leveren diverse symbolen hogere prijzen op en wordt er gespeeld met een inzet van 8 dan telt de rode bel op de eerste rol als Joker. Deze Joker mag voor elk ander symbool worden ingezet. Bij een inzet van 10 credits per draai telt de rode bel op zowel rol 1 als rol 2 als Joker. Wanneer er wordt gespeeld met een inzet van 20 credits dan zijn alle in beeld verschijnende bellen een Joker en is ook de Duivel in rol 1 een Joker. Bij de maximale inzet van 40 credits per draai zijn alle bellen en duivels die in beeld verschijnen een Joker en mogen deze alle andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken. De winkansen en de daarbij horende prijzen die je kan winnen nemen dus toe naarmate je inzet toeneemt. De gewonnen credits uit het vervolgspel worden opgeslagen in de 8 potten. Als je meer dan 200 credits in een pot hebt verzameld, wordt deze automatisch geleegd naar het basisspel zonder dat er credits verloren gaan.

Comments are closed.