Hellraiser


Speel Full Screen

Fruitautomaat Hellraiser is een spel met een basis- en een vervolgspel en deze spellen worden beide op dezelfde 4 rollen gespeeld. De winnende combinaties in het basisspel gelden zowel van links naar rechts als ook van rechts naar links. Heel bijzonder bij de Hellraiser is de bonusfeature waarbij je tot duizenden euro’s extra kan winnen.

Gokkast Hellraiser Basisspel

Bij het spelen op de Hellraiser gokkast kun je zelf kiezen met welk spel je wilt gaan beginnen. Je kunt starten met het basisspel maar je kunt er ook voor kiezen om meteen het vervolgspel te gaan spelen. Het Basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai en de winnende combinaties tellen zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Onder de rollen zie je in een schema welke prijzen je kan winnen met de bepaalde combinaties en de bepaalde inzet waarmee je speelt. De gewonnen credits in het basisspel kan je verdubbelen met het gamble spel, een kop/munt spel.

Gokkast Hellraiser Vervolgspel

Het vervolgspel van de fruitmachine Hellraiser kan je spelen met verschillende inzetten namelijk 5, 10 of 20 credits per speelronde. Hoe hoger je inzet, hoe hoger het aantal winlijnen waarmee je speelt en hoe groter je winkans. Bijvoorbeeld: bij een inzet van 20 credits per draai maak je met 10 winlijnen veel kans op het winnen van prijzen. Het leukste is het Hellraiser bonusspel dat zeer lucratief kan zijn. Dit bonusspel start wanneer er kriskras drie bellen in op de draaiwielen komen. Er lichten dan twee of vier duivels op waarna het Hellraiser bonusspel begint. Als er weer twee of vier duivels in beeld verschijnen stopt het bonusspel. Maar in tussentijd kan men veel geld winnen en wel tot duizenden euro’s per bonusspel.

Comments are closed.