Grand Prix


Speel Full Screen

De unieke Simbat gokkast Grand Prix is een gokkast waarbij er een basis- en een bovenspel wordt gespeeld. Hierbij blijft de Hold functie ook na het winnen van een prijs actief.

Gokkast Grand Prix Basisspel

Je begint met het spelen van het basisspel basisspel op de Grand Prix fruitmachine en dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met een horizontale winlijn en een inzet van 1 credit per ronde. Onder de drie onderste rollen zie je een schema waarop alle winnende combinaties en de daarbij horende prijzen te zien zijn. Naast de onderste drie rollen zie je een bonusmeter voor het speciale bonusspel. Steeds na het verschijnen van een race auto op de winlijn wordt deze bonusmeter met 4 credits gevuld. Bij het kris kras verschijnen van en race auto op elke rol dan wordt er een mystery prijs toegevoegd aan de bonusmeter. Op deze bonusmeter zijn er maximaal 200 punten te winnen.

Als er tijdens een speelronde geen prijs wordt gewonnen lopen de getallen op de bonusmeter 1 voor 1 terug van 12 naar 0. Wanneer de 0 is bereikt veranderen de punten op de bonusmeter in gewonnen punten. Telkens als er tijdens het terug lopen van de bonusmeter op de winlijn een race auto verschijnt dan zullen alle getallen weer oplichten.

De prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel hebt gewonnen kunnen met een soort gokfunctie worden verdubbeld tot maximaal 200 punten. Je moet hierbij kiezen voor het symbool van de Helm of van de Race auto. Heb je goed gegokt dan verdubbel je je prijs, gok je fout dan verlies je je gewonnen punten.

Gokkast Grand Prix Bovenspel

Het bovenspel van de Grand Prix gokkast kun je spelen als je genoeg punten, minimaal 4, op de clubmeter hebt verzameld. Het bovenspel van de Grand Prix gokkast wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Hierbij kun je inzetten met 4 of 8 credits per draai en ook hier geldt: hoe hoger je inzet, hoe groter de winkans en je winst.
Bij het bovenspel is het bijzonder dat je de rollen 5 keer achter elkaar vast kunt houden, zowel bij het winnen van een prijs als bij geen prijs. Als je een prijs hebt gewonnen kun je er voor kiezen om alle rollen vast te houden. Hierdoor ben je tijdens de volgende beurt en in de meest ideale situatie de volgende vijf beurten, verzekerd van een prijs. Hierdoor zijn er tot 1200 punten te winnen. De hold functie is nog en aantal malen actief na het winnen van een prijs maar het is niet te zeggen hoe vaak. Dit is helemaal afhankelijk van hoe vaak de rollen voor het winnen van een prijs al zijn vastgehouden.

Comments are closed.