Graffiti


Speel Full Screen

Gokkast Graffiti heeft een basisspel op drie rollen en een bovenspel op vier rollen. Met in het basisspel als extra feature een fruitladder voor extra punten.

Gokkast Graffiti Basisspel

Het basisspel van fruitmachine Graffiti speel je op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn en een inzet van 10 eurocent. De te winnen prijzen bij het basisspel staan vermeld op het winschema welke je onder de drie rollen op de gokkast ziet staan en de winnende combinaties moeten op de winlijn van uiterst links naar rechts lopen. Bij het basisspel van de Graffiti kan je op de speciale fruitladder extra punten verzamelen en extra geld winnen. Om symbolen te sparen op de fruitladder moeten ze in de volgorde zoals aangegeven op de ladder in beeld verschijnen op de middelste positie van rol 1, 2 of 3. Als de citroen is geactiveerd wordt er een ‘climb feature’ geactiveerd. Bij elke succesvolle klik op de Startknop krijg je dan een stap op de ladder. Zijn de druiven op de ladder geactiveerd dan kun je de bijbehorende prijs innen met de knop Take Fruitladder. De prijs wordt, hoe langer je wacht, steeds hoger. Heb je een prijs geincasseerd dan vervallen de gespaarde symbolen en kun je weer opnieuw beginnen met sparen. Verder zijn er ook de klassieke gamble en hold functie aanwezig in het spel.

Gokkast Graffiti Bovenspel

Bij de Graffiti gokkast kun je er meteen het bovenspel gaan spelen. Dit doe je door op de Choose Bet knop te klikken waar ook meteen de inzet per ronde kan worden geselecteerd. Je speelt het bovenspel met een inzet van 4, 8 of 16 credits per speelronde en maak je kans op prijzen zoals je ze terug kunt vinden in het prijzenschema onder de bovenste rollen. Speel je met inzet van 4 credits dan wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Bij een inzet vanaf 8 credits speelt ook de vierde rol mee waardoor de winkansen groter worden. Wanneer je speelt met inzet van 16 credits dan wordt er een ander prijzenschema gehanteerd. Hierbij worden de prijzen verdubbeld. De gewonnen punten kun je door middel van de knop Take Win van de supermeter verhuizen naar de creditmeter van het basisspel.

Comments are closed.