Going Bananas


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Going Bananas is een gokkast met een basis- en een bovenspel waarbij het monkey/aapjes symbool extra prijzen oplevert tot maar liefst 200 credits per ronde.

Gokkast Going Bananas Basisspel

Je begint met het spelen van het basisspel van de Going Bananas Simbat gokkast welke wordt gespeeld op de onderste drie rollen met een horizontale winlijn. Hierbij speel je met een inzet van 1 credit per draai met een waarde van 10 eurocent. Rondom de onderste drie rollen zie je de winschema’s van de prijzen die je kunt winnen bij het basisspel. De combinaties die je daar ziet moeten zich op de winlijn bevinden van uiterst links naar rechtsmet uitzondering van het aapjes-symbool want dat levert bij een kriskras combinatie een mystery prijs op tussen de 4 en 100 credits. De prijzen die er worden gewonnen in het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits met het Head Tail spel.

Gokkast Going Bananas Bovenspel

Je kunt bij de Going Bananas gokkast er ook voor kiezen om meteen het bovenspel te gaan spelen door op de knop Choose Bet te klikken. Hiermee selecteer je ook de inzet. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste vier rollen en dit kan gespeeld worden met een inzet van 5 of van 20 punten per speelronde. De prijzen die bij het bovenspel te winnen zijn staan afgebeeld op het winschema rechts boven naast de vier rollen. Deze prijzen kun je winnen als zich 3 dezelfde symbolen kriskras op de rollen 1, 2 en 3 of op de rollen 2, 3 en 4 bevinden. Wanneer je speelt met een inzet van 5 credits dan speel je op de eerste drie rollen. Speel je met een inzet van 20 credits dan draait de vierde rol ook mee. Op deze vierde rol zitten 4 symbolen van het aapje verborgen. Verschijnt er eentje in beeld, ongeacht op welke plek dan ook, dan levert dat een mystery prijs op van minimaal 10 en maximaal 200 punten.

Comments are closed.