Firestarter


Speel Full Screen

De Simbat gokkast Firestarter is een fruitmachine met een basis- en een vervolgspel. Het vervolgspel heeft een aantrekkelijk bonusspel.

Gokkast Firestarter Basisspel

Het basis- en het vervolgspel van de Firestarter worden gespeeld op dezelfde vier rollen. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het winschema staat naast de draairollen en deze winnende combinaties moeten zich van uiterst links naar rechts op de winlijn bevinden. Het gokspel Head / Tail geeft je de mogelijkheid om de gewonnen credits uit het basisspel te verdubbelen naar 200 credits. Bij de goede keus verdubbelt je prijs en bij een foute keus verlies je de gewonnen punten. Voor het innen van een prijs moet er op de knop Collect worden geklikt, de credits worden dan bij de creditmeter opgeteld. Je kunt er ook voor kiezen om je punten naar het vervolgspel te verplaatsen door op To Clubmeter te klikken. De Firestarter heeft een auto hold functie waarmee de rollen met een potentiele winkans vastgehouden tot de volgende draai. Wil je dit niet dan kun je op Reset klikken waarna de rollen weer worden vrijgegeven. Tijdens het spelen heb je ook de keuze om bepaalde rollen vast te houden voor de volgend draai. Dit doe je door op Hold te klikken onder de betreffende rol die je vast wilt houden.

Gokkast Firestarter Vervolgspel

Het vervolgspel van gokkast Firestarter wordt gespeeld met een inzet van 5,10 of 20 punten per draai. Speel je met een inzet van 5 credits per draai dan draaien alleen de eerste drie rollen en speel je op 5 winlijnen. Bij een inzet van 10 punten draait ook de vierde rol mee en zijn er 10 actieve winlijnen. Bij 20 credits inzet speel je ook op 4 rollen en 10 winlijnen maar er geldt dan een ander prijzenschema. Deze zijn te zien op het winschema rechts boven op de gokkast.
Vanaf 5 credits wordt er al een leuk bonusspel geactiveerd. Deze start automatisch als er kriskras 3 of 4 Fire symbolen verschijnen op de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4. Gedurende deze bonusronde zijn alle Fire symbolen wild en mogen dan voor elk ander symbool tellen. De Fire logo’s verliezen hun waarde als er een Bel op de eerste rol te zien is. Wanneer er op alle vier de rollen een Fire logo te is verschenen dan eindigt de bonusronde en worden de credits uit de Fire starter display verplaatst naar de Clubmeter. Verschijnt er voordat de feature eindigt opnieuw een Bel op een willekeurige positie op rol 1 dan worden de Fire logo’s opnieuw wild. Op deze manier kan je echt veel winsten maken met de Firestarter gokkast.

Comments are closed.